Handleiding

Met dit initiatief willen we de drempel om Drupal te gebruiken drastisch verlagen. Een knappe Drupal site zonder dat je Drupal moet kennen. Kunnen lezen en schrijven is de enige voorwaarde. Een uitdaging... en toch hebben we niet veel water in de wijn moeten doen. 

1) De hosting en onderhoud, veiligheid wordt door ons gedaan. Dit wordt gratis aangeboden. Wil je een eigen domeinnaam, dan wordt dit tegen kostprijs aangeboden.

2) Deze site bevat een twintigtal bouwstenen die je kunt activeren of verbergen. Zo kan je een site maken naar wens, voor bvb een vereniging, je hobby of voor een zaak (zelfs met een eenvoudige, maar knappe webshop indien je dit wenst). Je zult ze niet allemaal nodig hebben...

3) Er zitten veel automatische zaken in deze site. Afbeeldingen worden automatisch overgenomen in een overzicht. Nieuws komt als slideshow op de homepage. Adressen worden in een kaart omgezet. Producten komen in de webshop. Recent bijdragen komen eerst. Er is een blog...enz..

4) Je kunt via een instellingsformulier zelf je site personaliseren.

Na aanmelden met een paswoordje krijg je dit:

 dd

Je kunt er kleuren mee instellen voor bvb de achtergrond en letterkleur, lettergrootte,..

dd

Ook het aantal kolommen dat op de homepage voorkomt kan je instellen. Hoe minder kolommen des te groter de afbeeldingen..

dd

Tevens kan je alle bestaande inhoud aanpassen.

dd

En nieuwe inhoud toevoegen.

dd